Webinar: Få hjælp til at digitalisere din butik

Dette webinar er for dig, der har en butik eller en webbutik og som gerne vil arbejde med vækst. Du vil blive klogere på, om dette EU-forløbet er noget for dig og hvad du kan forvente, at få ud af at deltage.

På webinaret vil vi præsenterer forløbet og give indsigt i løsninger og resultater fra tidligere forløb:

• Eksempler på digitaliseringsprojekter i din butik?
  • Hvordan vi hjælper dig gennem hele forløbet?
  • Hvordan foregår undervisningen?
  • Kan det være rigtigt at det er gratis?
  • Hvor lang tid varer EU-forløbet?
  • Hvad forventes af mig og min butik?
  • Hvilket resultat kan jeg forvente?

Vi vil forsøge at svare på alle dine spørgsmål undervejs i webinaret.

Tilmelding

Kun erhvervsdrivende med eksisterende butik eller webbutik kan deltage i dette webinar. Du kan tilmelde en eller flere personer fra din butik og det er gratis at deltage.

Østerbro Handelsforening er partner

Østerbro Handelsforening er din lokale forening der skaber værdi på Østerbro, til glæde for din butik og vores lokalmiljø. Østerbro Handelsforening taler Østerbros butikkers sag og er repræsenteret i forskellige udvalg for at tilgodese handlen i fremtiden. Derfor er vi med som partner på dette EU-projekt.

Tidspunkt:

Onsdag d. 24. marts 2021
Kl. 8:30 – 09:30

Sted:

Online – på din skærm
Vi sender login dagen før

Deltagerliste

1. Peter Koldby, Formand, Østerbro Handelsforening